Europa 2 - Maxximum muziky

A zrazu vošiel nový učiteľ – slávny herec! Aký bude tvoj TOP zážitok zo školy?

Stretnutie s celebritou, ktorá pred tebou drala lavice v auditóriu, či práca na projekte snov, vďaka ktorému vycestuješ do zahraničia – aj tieto udalosti sa môžu zaradiť medzi top zážitky na vysokej škole. Ak pravda nerátame množstvo zážitkov po skončení vyučovania, ktorých tvorcami si ty a tvoji spolužiaci 🙂 Nemusíš mať práve za učiteľa slávneho herca, akým je Matthew McConaughey, ktorý sa stal profesorom na Texaskej univerzite. Stačí, že študuješ v kreatívnom prostredí s podobne strelenými ľuďmi, ktorých okrem skrípt baví aj to praktické – vymýšľanie nezabudnuteľných momentov. Výška je totiž ideálnym prostredím na zážitky, na ktoré budeš spomínať ešte na stretávke po 30 rokoch.

Máš zo školy nejaký cool zážitok? Zapoj sa do našej súťaže na FB Európa 2 a vyhraj stolovú lampu od chytrystudent.sk!

Iný level vysokoškolského štúdia

Prihlás sa preto na jednu z TOP slovenských univerzít, ktorá ti v rámci svojich štúdiujných odborov dá nielen priestor na kvalitné vzdelanie, ale aj prvotriedne a neopakovateľné zážitky. Žilinská univerzita (UNIZA) je uznávanou autoritou v medzinárodnom svete vedy a výskumu. Staň sa špecialistom v oblasti všetkých druhov dopravy, elektromobility, dopravných stavieb. Buď súčasťou priemyselnej revolúcie 4.0 a študuj najnovšie IT technológie. Objav environmentálne a ekologické vedy alebo humanitné vedy. Študuj bezpečnosť, ovplyvníš budúcnosť. Na UNIZA môžeš prispieť k riešeniam aktuálnych výziev tisícročia.

UNIZA ti ponúka špičkové akreditované programy. Vybrať si môžeš zo 44 bakalárskych, 48 inžinierskych/magisterských a 33 doktorandských programov denného štúdia. Unikátny moderný campus s najmodernejšou technikou a odborným vedením je tou najlepšou devízou Tvojej budúcnosti. Apropo, vieš, že absolventov UNIZA si firmy „rozchytajú“ už počas štúdia?

Neváhaj a pošli e-prihlášku do 30.apríla!

V spolupráci s UNIZA

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach