Europa 2 - Maxximum muziky

Karanténa sa raz skončí! Chceš výjsť medzi ľudí SEXI ako JLo alebo Rita Ora? Vieme, ako na TO!

Nicole Scherzinger, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Rita Ora sú sexi ženské celebrity, ktoré na svojej postavičke makajú deň čo deň. Dokonca aj počas karantény si doma dávajú poriadne do tela. Vyrysované, zvodné a hlavne zdravé telo totiž nie je ani pre ne samozrejmosťou.

A poznáš to aj ty, počas domácej izolácie je veľmi jednoducho doladiť k teplákom a tričku balíček zemiakových lupienkov, šišky, pizzu či za pohár koly. Ale karanténa sa raz skončí a ty výjdeš opäť von medzi ľudí. Ak chceš medzi nich priletieť ladne ako krásny motýľ, musíš na sebe zamakať.

Fitka sú síce zatvorené, ale online fitko FITSHAKER nie! Stačí polhodina denne a tvoja vysnívaná postava a spokojnosť sú na dosah ruky. Nemusíš sa ani sama hecovať a motivovať – zapoj sa do 60-dennej Fitshaker výzvy do plaviek a s pomocou profesionálnych trénerov si každý deň zacvičíš tak, ako nikdy predtým. Za 30 minút denne sa poriadne zapotíš a zabavíš, precvičíš všetky partie tela a od odborníkov sa dozvieš aj to, ako správne jesť. Na konci výzvy ťa čaká odmena! Tvoje zdravšie, krajšie a spokojnejšie JA! Lebo robíš to pre seba, nie pre iných.

Ako sa zapojiť do letnej plavkovej výzvy?

Navštív stránku www.sexypostava.sk

Ostatné informácie ako i pravidelnú dávku povzbudení, receptov a zdravých rád a tipov budete dostávať mailom.

Registrácia je možná len do 4.5.2020!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V spolupráci s fitshaker.sk

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach