Europa 2 - Maxximum muziky

DWAYNE Johnson opäť raz dokázal, že je muž s veľkým SRDCOM. Sleduj, ako si uctil svojho priateľa

Títo dvaja sa spoznali, keď mal Dwayne iba 15 rokov. Dwayne s matkou sa v tom období museli odsťahovať z Havaja, a tak skončili v Amerike. Po stroskotaní pôvodného plánu, že Dwayne bude bývať s otcom, sa zrazu ocitol v nečakanej situácii – nemal kde bývať. V tejto chvíli sa ho však ujal pre neho dovtedy neznámy Bruno, ktorý mu poskytol domov. Bruno mu dokonca daroval posledných 40 dolárov na kúpu Dwaynovho prvého auta.

O deväť rokov neskôr Bruno pomohol Dwaynovi opäť. Ten sa snažil presadiť ako wrestlerový zápasník a opäť sa ocitol bez bývania, Bruno mu tak dovolil bývať v jeho prívese v Nashville.

Dnes je však už všetko inak, podľa Forbes je Dwayne najviac zarábajúci herec na svete a nadišla chvíľa, aby svojmu dobrému priateľovi oplatil jeho láskavosť. Rozhodol sa, že mu kúpi nové auto v hodnote viac ako 30 tisíc dolárov, keďže on mu dal peniaze na jeho prvého „tátoša“.

Vo videu, ktoré zverejnil na Instagrame, je možné vidieť úprimné emócie oboch. Bruno je z daru veľmi dojatý a ďakuje Bohu, že mu do života poslal takého úžasného človeka, akým je Dwayne. Ten opäť raz dokázal, že je človek s veľkým srdcom. V príspevku na Instagrame Brunovi taktiež odkazuje, že keď sa rozhodne ísť do dôchodku, postará sa o neho. Celé video si môžeš pozrieť tu:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: dailymail

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach