Europa 2 - Maxximum muziky

Miley Cyrus roní slzy šťastia. Po tragickej strate milovanej Mary Jane má nového psíka!

Miley Cyrus privítala do svojej rodiny nového chlpatého člena. „Nie som si istá, či ešte niekedy budem spať, pretože z nej nemôžem spustiť oči!“ rozcítila sa speváčka na margo jej nového šteniatka-pitbula, ktorý dostal meno Angel.

Novinkou sa pochválila na svojom Instagrame spolu s niekoľkými fotografiami jej psej rodiny, pričom použila i citáciu z piesne „I Thought I Lost You“ (prekl.: Myslela som, že som ťa stratila), ktorú naspievala spolu s Johnom Travoltom ako sountrack k animovanému filmu z Disney produkcie Bolt (2008): „Myslela som si, že už nikdy neuvidím tvoju sladkú tvár. Otočila som sa a ty si bola preč a dni plynuli. Prehrávala som si v mysli naše spoločné chvíle, pretože som dúfala, že v mojom srdci sa ku mne vrátiš, priateľka moja. A teraz si tu opäť… i keď som si myslela, že som ťa stratila.“

Týmto úryvkom chcela Miley vyjadriť, ako veľmi sa jej dotkla strata milovanej Mary Jane, s ktorou sa ani nestihla poriadne rozlúčiť, a ktorá teraz ožila v jej novom, zachránenom šteniatku. Fotky s jej miláčikmi si pozri v našej galérii:



Zdroj: people.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach