Europa 2 - Maxximum muziky

Šialené: Manželia sú ZÁVISLÍ na deťoch, chcú ich mať 100. Toto je ich plán!

Ak by bolo „zbieranie“ detí olympijským športom, tento pár by sa uchádzal o zlatú medailu. Rodina privítala chlapca Mustafu minulý rok v marci, v apríli pribudla Mariam, o dva dni na to dvojičky Alice a Airin. O štyri mesiace sa už pár tešil z chlapčeka Mekhmeta a v novembri i z Lokmana. Najnovší prírastok do rodiny, Olívia, sa narodila v januári. Nie, Christina nie je zázrak prírody, deti priviedli na svet náhradné matky.

Manželia, aktuálne žijúci v Gruzínsku, sa stali závislými na zväčšovaní svojej rodiny a zastaviť sa chcú až na čísle 100. 23-ročná Christina bola tehotná iba raz, pred 6 rokmi, kedy na svet priviedla dcéru Viku, a to ešte predtým, ako stretla svojho aktuálneho manžela. Ako sa vyjadrila, už neplánuje mať žiadne ďalšie vlastné deti, nechá si ich vynosiť. Ak však s Galipom chcú stihnúť vysnenú stovku, musia sa poponáhľať. Jej manžel je od nej o 33 rokov starší a ako 56-ročný sa jeho plodnosť môže rapídne znižovať. Ak by s Christinou chceli všetky deti ako vlastné a do Christininej tridsiatky, mali by mať 12 detí ročne po dobu najbližších 7 rokov. Je to síce výzva, avšak peniaze v ich finančnej situácii nehrajú žiadnu rolu. Za donosenie jedného bábätka platia v prepočte 8000 eur.

​Galip už má osem detí z predchádzajúceho manželstva. S náhradnými matkami sa on ani Christina nikdy nestretli, monitorujú však ich zdravotné výsledky a matky musia dodržiavať jedálniček, ktorý im nastavila samotná Christina. Podobne je to i s bábätkami, má najaté špeciálne trénované opatrovateľky, ktoré musia postupovať presne podľa Christininých pokynov. Jedlá, ktoré deti konzumujú, majú presnú gramáž, a baby-sitterky musia fotiť každú plienku, aby Christie mohla podľa obsahu skontrolovať, či je všetko v poriadku. Pri 11 deťoch jej táto rutina dáva zabrať, s rozširovaním rodiny tak chce ešte nejaký čas počkať, kým bábätká trošku podrastú, ale potom budú pokračovať v ich pláne a oslovia ďalšie náhradné mamičky.

Zdroj: news24

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach