Europa 2 - Maxximum muziky

Návod na to, ako si najlepšie upratať v hlave!

Hneď na úvod ťa varujeme, že toto nebude o hľadaní správneho vysávača a prachovky. Namiesto toho máme pre teba užitočný tip, ako si upratať v hlave.

Nepýtaj sa ako, ale vedci vyrátali, že denne sme nútení urobiť v priemere až 35 000 rozhodnutí. Čo nie je zas také strašné, keď si uvedomíš, že väčšina z nich je z kategórie – poškriabem sa ľavou alebo pravou rukou? Ale aj tak je to desivo vysoké číslo. Aby ťa nedostihla moderná „diagnóza“ zvaná únava z rozhodovania, odľahči si trocha hlavu. Všetko, čo v nej nemusíš nevyhnutne držať, presťahuj do vrecka, ideálne do útrob Motoroly moto g⁷ plus. S najvýkonnejším smartfónom z moto g rodiny budeš mať vždy poruke to najpodstatnejšie z osobného aj pracovného života, prehľadne zorganizované, bezpečne uložené a navyše v šik obale.

Motorola moto g⁷ plus ukončí tvoju hru na kompromisy, ktorá ťa aj tak nikdy nebavila. Už sa nemusíš rozhodovať, či je pre teba prvoradý dizajn, špičkový výkon, tučná fotografická výbava alebo solídna výdrž batérie. Toto všetko teraz prichádza v jednom ladnom tele so 6,2-palcovým Full HD+ displejom a pomerom strán 19:9 s novým, minimalistickým dizajnom kvapky vody. Detailista a estét v tebe zaplesá!

Veľké upratovanie v zážitkoch

Bolo by super skladovať všetko úžasné, čo zažijeme, v hlave a vytiahnuť to na počkanie – ale kapacita nepustí. Ešteže zažívame zlatú éru mobilnej fotografie, keď môžeme fotiť impulzy prihrané do nášho života tak často, ako sa len dá. Potom stačí jeden pohľad na fotku, aby sme sa vrátili k nezabudnuteľnému momentu. Čím kvalitnejší záber, tým jasnejšie sa vyjaví spomienka. A so sériou fotoaparátov novej Plusky je tá kvalita skutočne očividná. Smartfón kombinuje 16 MP + 5 MP zadné objektívy a 12 MP predný selfie foťák. Ak si potrpíš na verné, do detailov vykreslené zábery dokonca aj pri vysokom priblížení či pôsobivé portréty s rozostreným pozadím, budeš nadšený.

Nudí ťa únavné hľadanie dobrého svetla či kompozície? Motorola moto g⁷ plus ti maximálne uľahčí aj formálnu stránku fotenia. Napríklad softvérom s prvkami umelej inteligencie pre automatickú detekciu úsmevu či výber ideálnej kompozície. Zlepšila sa aj dostupnosť zážitkov, ku ktorým sa s menej kvalitnými foťákmi len tak nedostaneš. Reč je o momentoch ukrytých pod rúškom šera či plných nečakaného pohybu, ktorý zvyčajne pokazí záber. Nie však na tomto smartfóne.

Motorola moto g⁷ plus ťa nenechá v štichu na ceste za dokonalou fotkou – vďaka optickej stabilizácii obrazu (OIS) ňou zhoršené podmienky len tak neotrasú. A ak dostaneš chuť okoreniť zážitok nejakým tým hravým prvkom, potom máš v ruke to správne zariadenie – plusková sedmička disponuje najtučnejšou fotografickou výbavou spomedzi moto g série, vrátane širokej ponuky kreatívnych fotografických režimov.

Z nuly na sto percent

Len oddýchnutá hlava ide na plný výkon, preto nepodceňuj silu odpočinku a i keď čip Snapdragon 636 robí z tvojho nového smartfónu najrýchlejšie géčko, nie aby si mrhal jeho potenciálom len na prácu! Hladký multitasking predsa využiješ aj pri príjemnejších veciach – napríklad pri dobrom filme či online hre. Batéria s kapacitou 3000 mAh zabezpečí veľa zábavy na jeden šup a technológia turbopower™ sa po štvrťhodine rýchlonabíjania postará o svižný chod na nasledujúcich 12 hodín!

Odčítaj priemernosť, pripočítaj zábavu. Motorolu moto g⁷ plus kúpiš už za 299eur s DPH.

Nalaď si rádio Europa 2 aj na webe. Klikaj sem a počúvaj nenormálne dobrú hudbu.

Rádio Europa 2 na Instagrame. Klikni sem a maj všetky novinky pokope!

Europa 2 na Facebooku. Daj nám svoj LIKE. Len tak budeš vedieť, čo je nové.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach