Europa 2 - Maxximum muziky

Splň výzvu a vyhraj 100 € poukážku do kozmetického salónu

Ako môžeš vyhrať? Jednoducho! Postni fotku na svoj instagram so svojim účesom a pridaj hashtag #e2skvyzva. Potom už len čakaj, či tvoja foto zaujme Matúša s Kickou a vyhráš. Sleduj TÚTO stránku, kde sú uverejnené súťažné fotky.

V pondelok vyberú moderátori Wake up! tri fotky. Takže až traja z vás získajú poukážku v hodnote 100 € do salónu krásy SAKURAMI.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Sakurami – značka salónov krásy, ktoré sa starajú o kvalitu a Vašu spokojnosť

Jeho kreativita môže potešiť hostí už viac ako 17 rokov, počas ktorých si buduje s hosťami skutočné priateľstvo. Ľudia u nás získavajú nie len skvelý účes a skrášľujúce procedúry, ale aj čas strávený v príjemnej atmosfére a dobrej nálade.

Pravidlá súťaže: Sakurami #e2skvyzva

Súhlas so spracovaním údajov

Bratislava je celosvetový okruh najexkluzívnejších kaderníckych salónov a salónov krásy, kde vás okrem dokonalej trendy vlasovej starostlivosti budú rozmaznávať masážami, špičkovou manikúrou, pedikúrou a popritom všetkom dostanete ešte aj pohár Prosecca pri ktorom dokonalo zrelaxujete. Objednajte si do priestorov salónu sushi a zažite tak dokonalý deň plný pôžitkov!

Značka salónov krásy Sakurami poskytuje starostlivosť na úrovni kvality medzinárodných štandardov. Spravuje kompletnú online databázu služieb svojich hostí. To znamená, že v Bratislave dostanete presne rovnakú farbu vlasov, ako pred 3 mesiacmi v Londýne!

Príď si po zaslúžený pokoj, look a style do beauty salónu SAKURAMI Bratislava do priestorov hotela Park INN v centre mesta na Rybné námestie 1!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach