Europa 2 - Maxximum muziky

SÚŤAŽ: Vyhraj tresku na pol roka!

Raňajkuj ako pravý Treskoslovák! Postni fotku treskoslovenskej tresky od Ryba Košice na svoj Instagram a pridaj #e2skvyzva. Ranná show Wake Up! vyberie v piatok, 22. novembra jedného z vás, ktorý pridá najuletenejšiu fotku a vyhrá zásobu tresky na pol roka!

Treskoslovensko je malebná krajina preslávená vo svete jedinečnou národnou pochúťkou – lahodnou treskou v majonéze. Fanúšikovia Tresky na webe Treskoslovenska získajú občianstvo a môžu si zvoliť štátne symboly ako vlajku, hymnu a takisto aj virtuálnu treskoslovenskú vládu.

Za účasť vo voľbách a ďalšie aktivity získaš finančné prostriedky vo vlastnej mene – treskoinoch, ktoré si budeš môcť uplatniť v treskoslovenskom e-shope. V Treskoslovensku je vítaný každý treskožrút.

Zarábaj treskoiny a zbohatni na natrieskanom e-shope

Treskoiny zarobíš získaním občianstva, účasťou vo voľbách a v súťažiach a samozrejme sharovaním príspevkov Veľkého Treska na svojom Facebooku. Takže veľa klikaj a zbohatni na natrieskanom e-shope.

Song o košickej treske „Žerem Treska!“ má už viac ako 782 000 videní!

Veľký Tresko je legenda, ktorú proste žere každý a song je oslavou jeho Veľkosti. Tak plutvu na to! Ak si treskosong ešte nepočul, oplatí sa prekliknúť:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

#e2skavyzva: Pravidlá súťaže

#e2skvyzva: Súhlas so spracovaním údajov

Zdroj: Ryba Košice

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach