Europa 2 - Maxximum muziky

Šašenice s Mishuls – zabav sa, uhádni a vyhraj skvelé ceny s luxusnou zmrzlinou Magnum Ruby

Tohto týždňové Šašenice s Mishuls budú mať luxusnú príchuť novej zmrzliny Magnum Ruby. Magnum Ruby to je netradičné a doposiaľ nevídané spojenie kombinácie lahodnej zmrzliny z bielej čokolády s malinovým krémom a čokoládovou polevou z Ruby kakaových bôbov, ktorá poteší nielen chuťové poháriky, ale svojím osobitým štýlom tiež oči.

Takže sa priprav na to, že každá jedna šašenica, ktorú ti Mishuls od pondelka 3.8. do piatku 7.8. prevedie bude spojená s touto luxusnou zmrzlinou. Ak uhádneš, čo Mishuls v jednotlivé dni predvádza, vyhráš jednu zo skvelých RUBY cien.

Zapojiť sa môžeš na Instagrame E2 a na Facebooku E2!

Dokonalá luxusná novinka Magnum Ruby pre tvoje dokonalé leto

Keď ťa už biela, mliečna a horká čokoláda nebaví, prichádza unikátna ruby poleva, ktorá nie je ani horká, ani mliečna, ani sladká. Preto s novinkou Magnum Ruby zažiješ chuťový zážitok ako nikdy predtým. Tajomstvo ružovej čokoládovej polevy spočíva v unikátnom výrobnom procese, počas ktorého sa z kakaových bôbov odrody Ruby uvoľňuje ich prirodzená ovocná chuť a zároveň vyniká jedinečný farebný tón, preto je zmrzlina bez pridania farbiva. Vďaka tomu si dopraješ chvíle čistého potešenia.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Pravidlá súťaže na FB a IG

V spolupráci s Magnum Ruby

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach