Europa 2 - Maxximum muziky

Uhádni názov songu v rannej show Wake Up a vyhraj filmový balíček AFTER: Tajomstvo

Po prvých dvoch dieloch ságy After, ktoré zaznamenali v slovenských kinách fenomenálny úspech, prichádza na veľké plátna pokračovanie s názvom After: Tajomstvo, ktoré ponúkne ešte vášnivejší a ešte dramatickejší príbeh. Nové filmové pokračovanie svetového fenoménu After sľubuje nečakané odhalenia o rodinách Tessy i Hardina a tvrdý boj o budúcnosť ich vzťahu.

Tessin život sa rozpadáva. Nič nie je také, ako si myslela. Ani priatelia, ani rodina. Hardin – jediný človek, ktorý by mal za každých okolností byť jej spoľahlivou oporou – zúri, keď zistí, čo dôležité pred ním zatajovala. Namiesto toho, aby ju v jej plánoch podporil, rozhodne sa jej ich prekaziť. Tessa vie, že Hardin ju miluje a urobí všetko, aby ju chránil, avšak niekoho ľúbiť a dokázať s ním žiť nie je to isté. Ak sa však Tessa rozhodne poslúchnuť hlas svojho srdca, bude to znamenať… koniec?

To, či sa Tesse a Hardinovi podarí prekonať nekonečný kruh záchvatov žiarlivosti, nepredvídateľného hnevu a odpúšťania, sa dozvieš už čoskoro, do kín totiž mieri film AFTER: TAJOMSTVO.

Teraz máš šancu pozrieť si ho zadarmo, stačí, ak sa zapojíš do súťaže od pondelka 30. augusta do piatka 3. septembra. Na piatich výhercov čaká filmový balíček, ktorý obsahuje 2 lístky do kina kdekoľvek na Slovensku do siete kín CINEMAX a ďalšie zaujímavé ceny ako mikina, powerbanka, kozmetika, kniha a iné.

Prihlás sa cez WhatsAppovú správu na čísle 0905 030 090 s textom SÚŤAŽ. Tvojou úlohou bude vybrať si ľubovoľnú sekundu z piesne, z ktorej ti moderátori odohrajú nasledovné tri sekundy. Ak uhádneš názov songu, prípadne jeho interpreta, už čoskoro si film After: Tajomstvo vychutnáš v kine a užiješ skvelé ceny. Trúfaš si? Tak poď do toho!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V spolupráci so CINEMAX

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach